Máte otázku? Napíšte nám na obchod@bioponuka.sk
Stratili ste heslo? Nový zákazník? Vytvoriť účet
Bio, dia, celia, raw výrobky a recepty
Počet produktov na stranu: 24 48 ALL
Lieskové oriešky majú vysokú energetickú hodnotu.
Pšeničné otruby sú zdrojom nerozpustnej vlákniny.
Špaldové otruby sú vonkajšie obalové vrstvy zrna pšenice špaldy.
Paprika sladká maďarská- TOP qualita. Vhodná do omáčiek, polievok. Neobsahuje glutaman sodny.
Paprika sladká údená, neobsahuje glutaman sodný, vhodná na prípravu polievok, omáčok.
Bezgluténové sladké rohlíky bez laktózy.
Bezgluténové pečivo bez laktózy, 4 kusy v balení.
Bezgluténové celozrnné pečivo bez laktózy, 4 kusy v balení.
Chlebové bezgluténové pečivo s rozmarínom.
Perníkové korenie obsahuje s výnimkou kypriaceho prášku všetky potrebné korenia k príprave klasického perníku. Neobsahuje glutaman sodný.
Pesto z bazalky je klasika talianskej kuchyne, je to veľmi chutné bazalkové pesto vo vegánskom prevedení bez syra a iných…
Pískavica sa používa do všetkých druhov indického kari, egyptských a etiopských chlebov, do dusených pokrmov a na obalení smažených pokrmov.
Jadrá suchých škrupinových plodov
Bezgluténové korpusy na pizzu.
Talianska špecialita -tenká chlebová placka s olivovým olejom bez gluténu (lepku).
Tieto špaldové celozrnné placky sú veľmi jemnej chuti, bez pridaného cukru a s vysokým obsahom vlákniny.
Pohánka je bohatá na rutín, ktorý je laicky nazývaný aj ako “vitamín P”.