Popis
Polohrubá špaldová múka v BIO kvalite.
Múka je vhodná pre všetky druhy pečenia.
Špalda má vysoký obsah bielkovín (17%), ktoré majú významnú nutričnú hodnotu a iné zloženie aminokyselín ako bielkovina bežnej pšenice. Tuk, ktorý obsahuje (2,5%) má priaznivé zloženie mastných kyselín, najmä kvôli vysokému podielu nenasýtených mastných kyselín. Vysoký obsah gluténu v špalde jej dáva vynikajúce pekárenské vlastnosti a pečivo zostáva dlhšie čerstvé a šťavnaté.
Špalda stimuluje imunitný systém a obsahom beta-karoténu pôsobí regeneračne na telové bunky a chráni telo pred infekciami. Je ľahšie stráviteľná než všetky ostatné obilniny.
Zloženie: 100% špaldová múka polohrubá*
*= z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Alergény: špalda -glutén
Krajina pôvodu: Taliansko
Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie