Popis
Bezgluténové chlpaté zemiakové knedle sú vhodné pre celiatikov.
Ako sa prípravujú?
Požadované množstvo knedlí vo varných vreckách vložíme do hrnca so studenou vodou (knedle musia byť potopené). Vodu s knedľami privedieme do varu a necháme cca 1 min. vrieť, potom znížime teplotu a varíme ešte 15 minút. Knedle vyberieme a krátko ponoríme do studenej vody. Varné vrecko roztrhneme, knedľu vyberieme a ešte teplé servírujeme.
1 porcia = 2 uvarené knedle (115g).
Zloženie: zemiaky, zemiakový škrob, modifikovaný škrob, jodidovaná soľ, emulgátor mono a diglycerid z pokrmového tuku na rastlinnom základe, rastlinný tuk, aróma, kyseliaci prostriedok (acidifikátory) antioxidant, disiričitan sodný, farbivo (kurkuma, riboflavín).
Alergény: sulfid
Nutričné hodnoty na 100g produktu:
Energia: 1542kJ/364kcal
Tuky: 2,90g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,20g
Sacharidy: 78,60g
– z toho cukry: 0,90g
Bielkoviny: 4,00g
Soľ: 3,25g
Krajina pôvodu: Nemecko
Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie